DuPont’un Sahibi Olduğu Marka, Müşteri İşbirliği ile Karmaşık Teknik Tasarım ve Yağlama Zorluklarını Çözme Mirasını Kutluyor

WILMINGTON, Del., 28 Şubat 2023 – DuPont (NYSE), bugün şirketin MOLYKOTE® Özel Yağlayıcılar markasının 75. yıl dönümünü ve müşterilerinin yenilik, performans ve sürdürülebilirlik ihtiyaçları için Akıllı Yağlama™ çözümlerinin tanınmasını duyurdu.

1948’de Amerikalı bilim insanı Alfred Sonntag tarafından molibden disülfid (MoS2) bazlı “mucize yağlar” ile kurulan MOLYKOTE®, mühendislerin ve üreticilerin en zorlu, en karmaşık teknik tasarım ve yağlama zorluklarını aşmalarına yardımcı olarak uzun süredir güvenilir bir ortak olmuştur.

2023 yılında, marka – özel hidrokarbonlar, silikonlar, perfloropolieterler ve kuru film sürtünme önleyici kaplama yağlayıcılar da dahil olmak üzere bir dizi çözüm sunacak şekilde büyümüştür – sürtünme ve aşınmayı azaltarak enerji tasarrufu sağlayan ve zorlu yağlama ile ilgili sorunları çözmek için mühendislik ürünleri sunan zengin 75 yıllık mirasını kutluyor. Bu yıl dönümünde, MOLYKOTE® ayrıca performans nitelikleri artırılmış, dayanıklılık ve güvenilirlik; daha geniş ve farklı malzemelerle uyumluluk; elektriksel ve/veya termal yönetim; daha büyük korozyon azaltma, oksidatif stabilite ve sıvı direnci; çevre etiketleme, daha çevre dostu ve ayak izi dostu; gürültü, titreşim ve sertlik (NVH) ve vızıltılar, gıcırtılar ve gıcırtıların (BSR) daha iyi kontrolü; ve yağlayıcı sızıntısının ortadan kaldırılması veya kontrol edilmesi gibi genişletilmiş ürünlere odaklanmaktadır.

Güçlü uygulama uzmanlığı ve teknik destek, performans ve malzeme yeniliği geçmişiyle desteklenen markanın ürün serileri – 550+ sürtünme önleyici kaplamalar, bileşikler, dispersiyonlar, gresler, yağlar ve sıvılar ve macunlar dahil olmak üzere – öncelikle ulaşım ve endüstriyel pazarlara hizmet vermektedir:

Ulaşım/otomotiv uygulamaları için marka, mühendislerin giderek daha fazla elektrikli, otonom ve sürdürülebilir araçlar için yenilik yapmalarına yardımcı olur. MOLYKOTE® Özel Yağlayıcılar, performansı artırabilir; düzenlemelere uygunluğu sağlayabilir; bileşen arızalarını ve maliyetli garanti onarımlarını azaltabilir; güvenlik ve müşteri memnuniyetini artırabilir; ve artan elektrikleşme, bağlanabilirlik ve güvenilirlik için tasarımlara yardımcı olabilir. Endüstriyel pazarda ise MOLYKOTE® Özel Yağlayıcılar, enerji tasarrufu sağlamak için sürtünme ve aşınmayı kontrol etmeye, bakım aralıklarını uzatarak bakım maliyetlerini azaltmaya ve ekipman güvenilirliğini artırarak üretkenliği sürdürmeye ve müşterilerin daha sürdürülebilir, güvenli ve daha enerji verimli bir şekilde çalışmasına yardımcı olabilir. “MOLYKOTE®, dünya çapında en bilinen ve güvenilir özel yağlayıcı markalarından biridir ve yalnızca yağlama bilimi ve teknolojisi değil, aynı zamanda müşteri desteği konusunda da 75 yıldır ön plandadır” dedi MOLYKOTE® Özel Yağlayıcılar Global İş Direktörü Eugenio Toccalino. “MOLYKOTE® markasını seçen müşterilerimiz, hareketlilik, yenilenebilir enerji, ürün tasarımı ve sürdürülebilir üretimin bir sonraki neslini ilerletmeye odaklanmış geniş uygulama uzmanlığına sahip yağlama uzmanlarına erişim sağlar. Molykote.com’daki kullanıcı dostu web deneyimimizden, müşterilerimizle işbirliği yaparak en zorlu teknik tasarım ve yağlama zorluklarını çözmeye kadar, ekibimiz müşterilerimizin daha güvenilir, güvenli ve maliyet etkin bir şekilde çalışmasına nasıl yardımcı olabileceğimiz konusunda odaklanmıştır.”

Markanın tarihçesi ve MOLYKOTE® ürün yelpazesi hakkında bilgi – ayrıca interaktif bir ürün seçme aracı – molykote.com adresinde bulunabilir.

MOLYKOTE® Özel Yağlayıcılar Hakkında 1948’den bu yana, müşteriler dünya çapında, neredeyse her türlü yağlama sorununu çözmek veya önlemek ve enerji tasarrufu sağlamak için MOLYKOTE® markasına güvenmiştir. Küresel bir kanal ortakları ağı aracılığıyla sunulan MOLYKOTE® markalı yağlayıcılar – sürtünme önleyici kaplamalar, bileşikler, dispersiyonlar, gresler, yağlar ve sıvılar, ve macunlar dahil olmak üzere – otomotiv piyasasına ve endüstriyel/bakım, onarım ve revizyon (MRO) pazarlarına hizmet etmektedir. MOLYKOTE® markası hakkında daha fazla bilgi için molykote.com adresini ziyaret edin.

LinkedIn’de MOLYKOTE®’u takip edin: linkedin.com/showcase/molykotelubricants

DuPont Electronics & Industrial Hakkında DuPont Electronics & Industrial, yarı iletken, devre kartı, ekran, dijital ve flekso baskı, sağlık, havacılık, endüstri ve ulaşım endüstrilerine hizmet veren yeni teknolojiler ve performans malzemeleri konusunda küresel bir tedarikçidir. Dünya çapındaki ileri teknoloji merkezlerinden yetenekli araştırma bilimcileri ve uygulama uzmanlarından oluşan ekipler, müşterilerle yakın bir şekilde çalışarak, gelecek nesil teknolojilere olanak tanıyan çözümler, ürünler ve teknik hizmetler sunar.

DuPont Hakkında DuPont (NYSE: DD), teknolojik tabanlı malzemeler ve çözümlerle endüstrileri ve günlük yaşamı dönüştürmeye yardımcı olan küresel bir yenilik lideridir. Çalışanlarımız, elektronik, ulaşım, inşaat, su, sağlık ve işçi güvenliği gibi kilit pazarlarda müşterilerimizin en iyi fikirlerini geliştirmelerine ve hayati yenilikleri sunmalarına yardımcı olmak için çeşitli bilim ve uzmanlıklarını uygular. Şirket, iş kolları ve çözümleri hakkında daha fazla bilgi için www.dupont.com adresini ziyaret edebilirsiniz. Yatırımcılar, şirketin web sitesinin Yatırımcı İlişkileri bölümünde yer alan bilgilere investors.dupont.com adresinden erişebilirler.